info@fidalgo.be +32 475 61 21 55

Feedback

Wij vernemen graag de feedback van onze gasten na een bezoek aan Fidalgo.

Hieronder kan u lezen hoe anderen terugkijken op hun bezoek. Natuurlijk kan u ook uw eigen reactie kwijt.

Laat hier uw reactie achter

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
16 berichten.
De Filette Eddy uit Waterstraat binkom schreef op 18 januari 2019:
Fantastisch lekker gegeten top klasse, prima en vriendelijk service van de gastvrouw. Zeker een aanrader !!
Natasja fraiture uit Tienen schreef op 2 december 2018:
Prive diner met vrienden; hoogstaand culinair genot in een gezellig en mooi kader. Niks dan lof , van zo een diner word je blij
ivo-paule uit Vl-Brabant schreef op 28 november 2017:
Zeer gezellig restaurant met een hoogstaande lekkere keuken.De bediening is perfect en de gastvrouw geeft je de nodige uitleg en een welkom gevoel.Chef Filip Dewijnants mag trots zijn.
Solange Peeters uit Boutersem schreef op 9 augustus 2017:
25 juni 2017 groepsfeest met 32 personen. Lang geleden dat ik nog eens zo lekker en gevarieerd heb gegeten. Onberispelijke bediening want iedereen kreeg zo goed als tegelijkertijd zijn eten.
Puissant Chris uit Overwinden schreef op 3 juni 2017:
Menu met aangepaste wijnen was perfect en een heel goede bediening .Fidalgo is een echte aanrader om lekker gastronomisch te genieten met een mooi uitzicht op een mooie tuin . Tot de volgende .
Heidi Swinnen uit Budingen schreef op 9 maart 2017:
Woordenloos zijn wij telkens weer... service zonder weerga... op onze wenken immer bediend... ontspanning tot en met ... gerechten met een superplus en wijnen bijpassend tot en met... wij komen graag en telkens weer en vertrekken met een traan... het is alweer voorbij .. met de vraag : wanneer komen wij weer???
Raymond uit Holsbeek schreef op 12 juli 2016:
Je eet als in een sterrestaurant, maar betaalt als in een brasserie. Topbediening, heerlijk eten, gezellige atmosfeer .Absolute aanrader. Reeds meermaals van het "" Pure "" menu genoten en het was weer topsmakelijk. Alles tot in de puntjes verzorg en opgediend. Iedereen vriendelijk en behulpzaam. Fidalgo is een echte aanrader om gastronomisch te genieten Wij genoten tot en met de laatste hap en komen zeker terug . Doe zo voort
Dewit Hugo uit Bertem schreef op 9 april 2016:
Vrijdag 8/4/2016 voor de eerste maal gaan eten ,super en mooie gerechtjes zeer lekker .Vriendelijke en vlotte bediening voor herhaling vatbaar!!!!
Denis Vandenbroeck uit Tienen schreef op 26 maart 2016:
Heel lekker gedineerd in een aangename, rustige omgeving. Zeer vriendelijke bediening. Gerechten waren top ! Aangepaste wijnen waren eveneens top ! Witte, rode en desertwijn konden mij zeker bekoren. Fidalgo...voor herhaling vatbaar. Zeker weten !
Stephan uit Scherpenheuvel schreef op 17 januari 2016:
Ik kan al het onderstaande beamen, lekker en verfijnd eten, gulle hand bij het schenken van de aangepaste wijnen, correcte aangename bediening, hartelijke gastvrouw. Kortom de perfecte formule voor een geslaagde avond! Het wordt hoog tijd dat ik nog eens ga!
Thomas & Elien uit St-Truiden schreef op 14 januari 2016:
We zijn beiden nog aan het nagenieten van ons geweldig diner van gisterenavond. De gerechtjes waren stuk voor stuk 'Bam!!' er op. De ongelooflijk lekkere wijntjes werden gul bijgeschonken. Absoluut de moeite om eens naar het exotische Tienen af te zakken.
Leen en Jos Vernelen - Vercammen uit Herent schreef op 10 mei 2015:
aangename en welgemeende ontvangst, zeer lekker gegeten, originele kaart met zeer lekkere, meer dan voldoende geschonken aangepaste wijnen, zeer vriendelijke bediening en een hartelijke gastvrouw en dit aan een aanvaardbaar prijskaartje. Een geslaagde gezellige avond voor herhaling vatbaar.
Moreels Paul uit Diest schreef op 28 april 2015:
Kom hier al enkele jaren enkele malen per jaar. Steeds ZEER lekker gegeten, hun jaarlijks ekreeftenmenu is vooral SUPER LEKKER.
Roger schreef op 27 april 2015:
Veruit het beste!!!Het is er niet alleen super lekker en zeer verfijnd,maar ook de bediening is uitermate goed : zeer vriendelijke en gedienstige gastvrouw.Daarbij komt ook nog dat jeer ook terecht kunt indien je streng dieet moet volgen,jawel,de chefkok doet zijn uiterste best zodat ook mensen die anders nooit kunnen uit eten gaan een onvergetelijke avond genieten!!
Yoni Depreter (via Facebook) schreef op 27 april 2015:
Bedankt voor het lekker eten en de gezellige avond. Het was weer top!
Gysemberg Mirella (via Facebook) uit Vl-Brabant schreef op 27 april 2015:
Gisteren heel lekker gegeten, een aanrader voor iedereen en voor herhaling vatbaar !