Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/f/e/fidalgo.be/httpd.www/site/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 646 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/f/e/fidalgo.be/httpd.www/site/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 663 Fidalgo

Beste Gastronomen
Van een gewoon jaar kunnen wij niet meer spreken! Wij hopen om het virus meester te krijgen zodoende wij jullie terug kunnen verwelkomen.
Een paar weken geleden hebben jullie een mailing gekregen voor de eindejaarsfeesten. Deze reserveringen zijn vlot binnengekomen, met een kleine hoop dat we mogen open doen! Doch vrezen wij een beetje dat dit niet zal lukken en hebben wij van onze traiteurlijn uitgewerkt. Wij gaan ieder weekend een menu maken tot en met kerst. Indien wij mogen, blijft oudejaar open en volboekt. Indien wij niet mogen openen gaan wij met onze traiteur na kerst stoppen. Hierdoor gaan wij met ons drie na 30 jaar gewerkt te hebben zelf oudjaar vieren.
Wij hopen steeds op een positief verloop en sturen jullie veel vitaminen en liefde zodoende wij elkaar gauw terug zullen zijn!!!!
Maxime, Christel en Filip xxx

Het traiteuraanbod is volledig uitverkocht.

Vrienden of familie verrassen met een gastronomisch cadeau?
De Fidalgo Cadeaubon
Contacteer ons op 0475 61 21 55 en wij maken de cadeaubon voor een bedrag naar keuze voor u klaar.

Fidalgo staat voor een intieme en cosy sfeer en de zekerheid dat u een uitstekend moment zult beleven in de deskundige handen van onze chef Filip Dewijnants. Elk gerecht is uiterst weldoordacht en weerspiegelt het talent van de chef, die eenvoud hoog in het vaandel draagt maar een onberispelijke kwaliteit nastreeft. De kaart wordt elk seizoen hernieuwd. Iedere maand bereiden we een nieuw menu naargelang seizoen en aanbod. Kwaliteit en dagdagelijkse leveringen zijn dan ook de troeven waar we mee willen werken!

Outgaardenstraat 23 – 3300 Tienen

 

Wenst u een tafel te reserveren bij restaurant Fidalgo?

Mail naar info@fidalgo.be of bel ons op het nummer 0475 61 21 55

 

Wij kijken er naar uit u binnenkort te mogen verwelkomen!